Tuotelanseeraus: Sun Lolly smoothiet

Sun Lolly on tunnettu ainutlaatuisista, kolmiomaisista ja hauskoista kotona pakastettavista mehujäistä, ja se on Pohjoismaiden johtava kotona pakastettava mehujää. Jo vuodesta 1979 tanskalainen Sun Lolly on saanut hymyt leveämmiksi virkistävillä ja hedelmäisillä tuotteillaan.

Kotona pakastettavat Sun Lolly -mehujäät lanseerattiin Suomeen v. 2017, ja ne saivat markkinajohtajuuden jo yhdessä vuodessa. Sun Lolly -tuoteperheeseen kuuluu monia ihanan hedelmäisiä makuja: vadelma, mansikka, cola, persikka, sitruuna ja appelsiini. Maitopohjainen Sun Lolly Creamy lanseerattiin keväällä 2019. Creamy on herkullinen kotona pakastettava vaihtoehto perinteiselle jäätelölle. Kuten Sun Lolly -mehujää, myös Creamy on herkullisuutta ja hauskuutta joka puraisulla. Niitä on helppo ostaa, kuljettaa ja varastoida.

 

Nyt Sun Lolly lanseeraa kaksi herkullista smoothie-makua: Appelsiini & Mango ja Mansikka & Banaani. Sun Lolly -smoothiet sisältävät 100% hedelmää eivätkä sisällä säilöntäaineita, keinotekoisia makeutus- ja makuaineita. Korkealaatuiset tuotteet on helppo nauttia pillillä ilman puristamista. Smoothiet ovat täydellinen virkistävä mukaan otettava välipala sekä lapsille että aikuisille. Jokainen pakkaus sisältää 4 kpl 180 ml smoothieta ja ne voidaan säilyttää huoneenlämmössä. Tuotteen pääkohderyhmä on perheet, joissa on 3-10 -vuotiaita lapsia. Smoothiepakkaus on värikäs ja hauska kuten Sun Lolly mehujäissä. Sun Lolly smoothiet löytyvät kaupoista huhtikuusta 2020 alkaen.

Latest news