HALUATKO SAAVUTTAA
BRÄNDISI KOKO POTENTIAALIN?

Hyödy maanlaajuisesta läsnäolostamme

Tilanne ja tavoitteet:

Haluamme lisätä vaikutusmahdollisuuksiamme markkinoilla merkittävästi, mutta kokomme ja nykyisen kokoonpanon vuoksi meillä on vain rajallinen määrä keinoja käytettävissämme.

Ratkaisu ja tulokset:

Vahvan paikallisen markkinaosaamisemme ansiosta tunnistamme brändisi parhaat kasvumahdollisuudet huomioimalla myös erilaiset kulutustrendit, markkinatilanteen ja tulevaisuuden kasvumahdollisuudet.

Tuomme joustavuutta kiinteisiin kustannuksiin. Lisäksi varmistamme, että kustannukset pienenevät ja asiakastyytyväisyys kasvaa. Tarjoamme käyttöösi edullisesti laadukkaat tukipalvelut ja kustannustehokkaat järjestelmät sekä infrastruktuurin. Kokomme ansiosta pystymme luomaan kustannus- ja osaamissynergiaa kaikilla osa-alueilla.

Toinen tärkeä vahvuutemme on yksilöllisten, tarpeisiin ja tavoitteisiin perustuvien ratkaisujen laatiminen. Jokaisen brändin vaatimukset ovat yksilöllisiä, ja yhteistyö alihankkijoiden kanssa on aina tapauskohtaista ja räätälöityä. Voit hyödyntää koko arvoketjun valitsemalla täyden palvelun ratkaisun tai vain osan siitä, esimerkiksi vain kenttämyynnin.

Ulkoistamiseen liittyvässä yhteistyössä yhteiset tavoitteet ja arvot ovat avainasemassa. Meille dynaamisuus, luotettavuus, läpinäkyvyys ja ammattitaito ovat ensisijaisen tärkeitä, ja visionamme on kasvattaa ja vahvistaa brändejä.

Näin lähestymme kumppanuutta

1. LÄHTÖTILANNE: Kartoitamme ja arvioimme brändisi nykytilanteen eli jakelutieratkaisun, brändin mahdollisuudet ja siihen liittyvät haasteet.

2. TAVOITTEET: Perehdymme markkinatilanteeseen ja kartoitamme tarpeet ja toiveet sekä sovimme yhdessä liiketoiminnalle asetettavat tavoitteet.

3. RATKAISU: Laadimme yksilöllisen ja brändikohtaisen suunnitelman markkinoille tuloa varten paikallisen markkinatietämyksemme, asiantuntemuksemme ja verkostomme avulla.

4. TULOKSET: Toteutamme suunnitelman sujuvasti ja varmistamme onnistuneen markkinoille pääsyn sekä vauhditamme samalla brändisi kasvua ja kehitystä.