TIETOJA
CONAXESS TRADESTA

Reittisi paikallismarkkinoiden liikekumppanin luo.

Teemme brändeistä menestyvämpiä

Jokaisen FMCG-brändin takana on uskomaton määrä omistautumista, intohimoa ja toivoa. Jokainen brändi on menestys itsessään, ja meidän tehtävämme on auttaa sitä kasvamaan ja kukoistamaan. Teemme brändeistä menestyvämpiä. Se on tarkoituksemme. Se on ainoa syy yhtiömme olemassaololle.

Tämä tarkoittaa, että autamme brändejä:

  • kasvattamaan niiden tuloja yli odotusten
  • myymään kustannustehokkaammin
  • parantamaan brändin tunnettuutta ja suosiota
  • vahvistamaan asiakasuskollisuutta
  • lisäämään hylly- tai pintaosuutta
  • pääsemään uusille markkinoille kannattavasti
  • lanseeraamaan uusia tuotteita nykyisillä markkinoilla kannattavammin
  • levittäytymään kaikkialle minne he haluavat
  • luomaan mieleenpainuvampia markkinointikampanjoita

Paikallinen yhteistyökumppanisi markkinoille tuloon

Conaxess Trade on Pohjoismaiden, Itävallan ja Sveitsin johtava myynti- ja markkinointiyritys.

Tarjoamme yksilöllisiä ja kustannustehokkaita jakelutieratkaisuja brändinomistajille. Tavoitteemme on varmistaa onnistunut markkinoille tulo ja brändien kasvu.

Conaxess Traden joustava arvoketju sisältää useita räätälöitäviä ja erilaisiksi kokonaisuuksiksi koottavia ratkaisuja brändien omistajille. Tarjoamme päämiehillemme mm. markkinoinnin, tuoteryhmähallinnan, avainasiakastoiminnon, kenttämyyntiorganisaation, ostologistiikan, varastoinnin lisäarvopalveluineen, jakelun ja asiakaspalvelun.

Tavoitteenamme on olla ensisijainen yhteistyökumppani brändin kannalta merkittävillä markkinoilla. Mahdollistamme paikalliseen asiantuntemukseen ja tietoon perustuvan liiketoiminnan. Tunnemme nykyisen sekä ennakoimme tulevaa markkinatilannetta, muuttuvia tarpeita ja trendejä paikallisilla markkinoilla.

Paikallisena yhteistyökumppanina autamme markkinanäkemyksemme, asiantuntemuksemme ja osaamisemme avulla realisoimaan brändien koko potentiaalin ja kehittymään sekä kasvamaan kestävästi.

Ainutlaatuiset jakelutieratkaisut

Olemme pitkäaikainen toimija paikallisilla markkinoilla, ja meillä on toimiva jakelutieverkosto, joka kattaa kaikki tärkeimmät jakelukanavat (päivittäistavarakauppa, Food Service, nouto- ja pikatukut).

Kaikki tärkeimmät myyntikanavat käsittävän vahvan osaamisensa ansiosta Conaxess Trade Finland pystyy tarjoamaan brändien omistajille helpon pääsyn yhteensä yli 5,5 miljoonan kuluttajan markkinoille.

Olet hyvässä seurassa

Olemme luoneet todella vahvan brändisalkun ja olemme ylpeitä siitä, että edustamme yli 40 kasvuhakuista brändiä useissa eri tuotekategorioissa.  Näitä ovat muun muassa elintarvikkeet, non-food, makeiset ja juomat. Tämä tarkoittaa, että brändisi on hyvässä seurassa tunnettujen markkinajohtajien ja nopeasti kasvavien  uusien brändien valikoimassamme. Ainutlaatuisen laajan myyntikanavaverkoston ansiosta Conaxess Tradella on erinomaiset neuvotteluasemat, mistä brändinomistajat hyötyvät. Laaja-alainen brändisalkkumme luo lisäksi lisäarvoa asiakkaillemme.

Suomalainen johtoryhmä

Riku Lahdensuo

RIKU LAHDENSUO

Managing Director

Päivi

PÄIVI KETTUNEN

CFO

JARMO POHJOLA

Sales Director

Työntekijämme ovat suurin voimavaramme

Conaxess Trade on motivoitunut organisaatio, jonka yhteensä yli 50 työntekijää toteuttaa visiotamme luotettavan paikallisen reitin markkinoille tarjoavasta ja brändejä kasvattavasta sekä vahvistavasta yhteistyökumppanista. Olemme sitoutuneet hyödyntämään maailman tavoitteellisimpiin brändeihin kätkeytyvän kasvupotentiaalin, ja se motivoi kaikkia Conaxess Tradella työskenteleviä. Työntekijämme ovat suurin voimavaramme, ja Conaxess Trade haluaa sekä vahvistaa edustamiaan brändejä että kasvattaa henkilöstönsä osaamista entisestään.

Omistajuus ja paikallinen johto

Conaxess Traden omistaa saksalainen sijoituskonserni Aurelius. Aurelius osti Conaxess Trade -konsernin Valora-konsernilta  1. tammikuuta 2016. Aurelius on johtava eurooppalainen sijoituskonserni, jonka yritysostoissa korostuu erityisesti kohteiden kehityspotentiaali. Aureliuksen ansiosta pystymme jatkuvasti kehittämään yritystoimintaamme osana konsernin pitkän aikavälin strategiaa.

Conaxess Trade -konsernin hallituksen puheenjohtaja on Uwe Thellmann Aureliuksesta. Kuudessa eri maassa toimivissa seitsemässä paikallisessa yksikössämme on paikallinen toimitusjohtaja tai hallitus. Näin varmistetaan sidosryhmiemme edellyttämä paikallinen sitoutuminen ja kansainvälinen näkökulma.