LAAJENTAMASSA
UUTEEN MYYNTIKANAVAAN?

Hyödynnä ylivoimaista asemaamme

Tilanne ja tavoitteet:

Harkitsemme uusien jakelukanavien hyödyntämistä markkinoille pääsyssä, mutta emme tunne kyseistä kanavaa, markkinaa tai kuluttajakäyttäytymistä.

Ratkaisu ja tulokset:

Hallitsemme useat eri kanavat ja teemme yhteistyötä kaikkien johtavien jakelukanavien kanssa sekä vähittäismyynnissä että Food Servicessä.

Tiiviit suhteemme asiakkaisiin auttavat kehittämään yksilöllisen myyntikanavastrategian brändillesi paikallisen markkinaosaamisen ja liiketoiminnallesi asetettujen tavoitteiden pohjalta.

Valitusta kanavasta riippumatta Key Account Managereidemme neuvottelutaidot ja vahva asemamme markkinoilla tarjoavat pääsyn unelmiesi jakelukanaviin. Joustava myyntirakenteemme varmistaa brändillesi yksilöllisen myyntikanavastrategian toteutuksen.

Näin lähestymme kumppanuutta

1. LÄHTÖTILANNE: Kartoitamme ja arvioimme brändisi nykytilanteen eli jakelutieratkaisun, brändin mahdollisuudet ja siihen liittyvät haasteet.

2. TAVOITTEET: Perehdymme markkinatilanteeseen ja kartoitamme tarpeet ja toiveet sekä sovimme yhdessä liiketoiminnalle asetettavat tavoitteet.

3. RATKAISU: Laadimme yksilöllisen ja brändikohtaisen suunnitelman markkinoille tuloa varten paikallisen markkinatietämyksemme, asiantuntemuksemme ja verkostomme avulla.

4. TULOKSET: Toteutamme suunnitelman sujuvasti ja varmistamme onnistuneen markkinoille pääsyn sekä vauhditamme samalla brändisi kasvua ja kehitystä.