OLET HYVÄSSÄ
SEURASSA

Jo lähes 60 vuoden ajan olemme vahvistaneet brändiemme asemaa paikallisilla markkinoilla ja luoneet brändisalkun, johon todella kannattaa kuulua.

BRÄNDIT JA TUOTEKATEGORIAT

Tutustu Conaxess Traden edustamien brändien kiehtovaan ja vaikuttavaan maailmaan.

Työntekijämme ovat brändisi lojaaleja ja innokkaita edustajia

Rakastamme brändejä ja olemme ylpeitä voidessamme edustaa niistä maailman hienoimpia. Luomme kasvua ja kehitymme pitkäaikaisten kumppanuuksien sekä yhteisen sitoutumisen avulla.

Conaxess Trade tarjoaa kumppanuuteen perustuvan tehokkaan väylän markkinoille muun muassa seuraavissa tuotekategorioissa: elintarvikkeet, non-food, makeiset sekä juomat. Monipuoliseen salkkuumme sisältyy brändejä aina suurista kansainvälisistä markkinajohtajista uusiin ja kiinnostaviin paikallisiin tekijöihin!

Brändinomistajat hyötyvät vahvasta salkustamme, sillä se vahvistaa kaupallisia neuvotteluasemia ja lisää tunnettuutta paikallisella tasolla. Asiakkaidemme mukaan yhteistyö kanssamme on tehokasta ja tuloksekasta nimenomaan laajan ja monipuolisen brändisalkkumme ja kattavan palvelutarjontamme ansiosta.

Tarjoamme kaikissa tuotekategorioissa joustavat jakelutieratkaisut ja huomioimme kunkin brändin yksilölliset tarpeet ja strategian.

Tule mukaan maailman kasvuhakuisimpien ja hienoimpien brändien joukkoon

Olipa brändisi elintarvike, non-food tuote, makeinen tai juoma, Conaxess Trade tukee liiketoimintaasi sen kaikissa vaiheissa.

Rakennamme jokaiselle brändille oman, sen tuotteiden tarpeisiin ja tavoitteisiin perustuvan toimintasuunnitelman sekä markkinoille tuloon että liiketoiminnan kehittämiseen.