TYÖNTEKIJÄMME
OVAT SUURIN
VOIMAVARAMME

Vahvistamme brändejä osaavien työntekijöidemme ansiosta.

Rakastamme brändejä

Näetkö itsesi osana motivoitunutta organisaatiota, jonka ensisijainen tehtävä on luoda lisäarvoa brändinomistajille, asiakkaille ja kuluttajille? Jatka lukemista, jos vastasit myöntävästi.

Olemme yksi Euroopan johtavista markkinointi- ja myyntiyrityksistä, ja me panostamme brändien rakentamiseen. Conaxess Tradella työskentelet yhdessä motivoituneen ja toisiaan tukevan tiimin kanssa toteuttaaksesi visiomme, jonka tavoitteena on tarjota brändeille luotettava väylä markkinoille.

Olemme sitoutuneet hyödyntämään maailman johtaviin brändeihin kätkeytyvän potentiaalin, ja se motivoi kaikkia Conaxess Tradella työskenteleviä. Tavoitteellisten brändien parissa työskentelemiseen tarvitaan yhtä tavoitteellisia ihmisiä, joten odotamme sinun jakavan intohimomme ja visiomme brändien ja kuluttajien kohtaamisesta.

Pyrimme jatkuvasti tunnistamaan paikalliset markkinatrendit ja tarpeet sekä mukautumaan niihin, mikä edellyttää omistautumista, kokemusta ja uteliasta mieltä. Jos tunnistit itsesi, odotamme innolla hakemustasi. Tarjoamme mahdollisuudet uralla etenemiseen, kehittymiseen ja vastuunottoon.

Löydät meidät myös Linkedinistä.

Haluatko liittyä tiimiimme?

Conaxess Trade hallinnoi koko arvoketjua, joten yrityksessä työskentelee useita eri alojen ammattilaisia, kuten myynnin ammattilaisia, Brand Managereita, Key Account Managereita ja logistiikan osaajia. Tarjoamme erinomaiset mahdollisuudet edetä uralla yrityksen sisällä.

Pyrimme jatkuvasti vahvistamaan henkilöstömme, joten älä epäröi ottaa yhteyttä, jos haluat tulla mukaan asiantuntevaan tiimiimme.

KIINNOSTUITKO?

Ota yhteys paikalliseen HR-toimintoon.

Minna Väisälä

minna.vaisala@conaxesstrade.com / +358 (0)207 411 220

Conaxess Trade Finland

Tina Molter Pedersen

tina.molter.pedersen@conaxesstrade.com / +45 44 57 58 59

Conaxess Trade Denmark

Louise Bergström

Louise.Bergstrom@conaxesstrade.com / +46 08-725 14 00

Conaxess Trade Sweden

Doris Siwatz

doris.siwatz@conaxesstrade.com / +43 2256 620 99

Conaxess Trade Austria

Chiara Wenk

Chiara.Wenk@conaxesstrade.com / +41 62 531 37 17

Conaxess Trade Switzerland

Monica Victoria Lerheim

mvli@emh.no / +47 22 13 26 00

Conaxess Trade Norway