Brand of the month: Old El Paso

Old El Paso tarjoaa monipuoliset meksikolaiset maut keittiöömme. Onko parempaa, kuin aterian jakaminen yhdessä perheen ja ystävien kanssa!

Old El Paso -tuotteiden historia ulottuu aina intiaanien ja espanjalaisten ensikohtaamiseen. Tuolloin intiaanien ruokavalio sai espanjalaisia vaikutteita ja lopputuloksena syntyi ruokia, joita nykyään kutsutaan meksikolaiseksi ruoaksi. Old El Pason historia ulottuu vuoteen 1916, jolloin New Mexicolainen Powellin perhe alkoi purkittamaan tomaatteja, pintopapuja, tarhapapuja ja muita kasviksia, joita he kasvattivat Demingissä.

Tavaramerkiksi Old El Paso rekisteröitiin 1952, ja tänä päivänä sen omistaa yhdysvaltalainen elintarviketoimija General Mills. General Millsin toimintaa ohjaavat vahvasti yhteisöllisyyden tukeminen sekä kestävän kehityksen mukaiset arvot.

Niin historia kuin sijainti aivan Meksikon rajalla takaavat sen, että Old El Paso tietää miltä meksikolaisen ruoan kuuluu maistua. Suomalaisessa tortillojen sokkotestissä peräti 62% vastaajista valitsi suosikikseen Old El Pason, ja perustelutkin olivat kirkkaat: maku ja koostumus. (10/2019 Supercrush Oy & Foodwest Oy)

Old El Paso -valikoima kattaa kaikki meksikolaisen aterian komponentit. Tortilloista on saatavilla lukuisia variaatioita pehmeistä veneenmallisista aina suosittuun gluteenittomaan tortillaan. Old El Paso Gluteeniton Tortilla maistuu hyvältä – sen innovatiivisen reseptin tuoma maku ja rakenne ovat lähellä tavallista vehnätortillaa. Tortillat, yhdessä Old El Paso -kastikkeiden ja -mausteseosten kanssa, auttavat meistä jokaista valmistamaan vaikkapa herkulliset tacot tai fajitakset.

Korkea laatu ja alkuperäisyys ohjaavat Old El Pason valikoimaa. Vai tiesitkö jo, että kaikki Old El Paso -chipsit on valmistettu alkuperäistä reseptiä kunnioittaen, kokonaisista maissinjyvistä keittämällä ja uuttamalla, ilman maissijauhoa. Ne ovat lisäksi luontaisesti gluteenittomia ja sopivat useimmille meistä.

Latest news