Brand of the month: Twinings

Yli kolmesataa vuotta sitten Thomas Twining osti Master Tom’s Coffee House -nimisen kahvilan ja aloitti kuuluisan liiketoimintansa teen parissa. Kilpailu kahviloiden välillä oli kovaa – ero Tom’s Coffee Houseen oli teen tarjoaminen. Korkeista veroista ja erinäisten intressiryhmien vastustuksesta huolimatta teestä tuli muodikas juoma etenkin yläluokkien parissa. Pian Thomas myi enemmän kuivattuja teelehtiä kuin valmiiksi haudutettua teetä. Vuoteen 1717 mennessä Thomas avasi ensimmäisen tee- ja kahvimyymälänsä osoitteessa 216 THE Strand. Twiningsin lippulaivamyymälä sijaitsee edelleen samassa osoitteessa. Tuolloin se oli luultavasti ensimmäinen kuivaa teetä ja kahvia myyvä kauppa koko maailmassa.

300-vuotisella teen sekoitus- ja innovaatiokokemuksellaan Twinings kasvattaa jatkuvasti teemarkkinoita kannustaakseen uusia käyttäjiä kokeilemaan teetä. Twiningsin Master Blenderit ovat intohimoisesti sitoutuneita takaamaan erinomaisen teelaadun. Twiningsin etuna on, ettei se omista teepuutarhoja – tällöin se ei myöskään ole sidoksissa tiettyihin tuottajiin ja voi vapaasti valita vain parasta laatua olevaa teetä.

Twiningsilla uskotaan, että jokaisella on oikeus ihmisarvoiseen elämänlaatuun. Sourced with Care on Twiningsin eettinen ohjelma, joka on suunnattu alueille, joilta raaka-aineet hankitaan. Tavoitteena on antaa toimitusketjun yhteisöille mahdollisuus parempaan toimeentuloon ja elintasoon ja auttaa niiden muutosten tukemisessa, joita tarvitaan elämänlaadun parantamiseksi (mm. naisten aseman parantaminen, veden saannin turvaaminen, sanitaation ja yhteisön elinkeinon kohentaminen).

Twinings tuo myös merkittäviä uutuuksia teekategioriaan. Hyvä esimerkki tästä on uusin innovaatio – Twinings Cold Infuse. Riittävästä nesteen saannista on tärkeä huolehtia ympäri vuoden, ei pelkästään kesähelteillä. Monelle vesi on paras juoma kehon nestetasapainosta huolehtimiseksi. Twinings Cold In’fuse kylmän veden haudukkeet antavat juomavedelle kevyen maun auttaen näin nauttimaan tarpeeksi vettä päivän aikana.

Raikas ja terveellinen janojuoma on helppo kantaa mukana niin toimistolle kuin salillekin – tiputa vain yksi Cold Infuse -kylmähaudukepussi vesipulloon, ravista ja nauti! Voit jättää kylmähaudukepussin vesipulloon ja lisäillä siihen vettä koko päivän ajan. Twinings Cold Infuse on valmistettu luonnollisista raaka-aineista, eikä se sisällä sokeria tai makeutusaineita. Aloituspakkaus pitää sisällään juomapullon (500 ml) sekä kolme erillistä kylmän veden haudukepussia. Suomessa kylmähaudukkeista löytyy neljä herkullista makuvaihtoehtoa:

  • Passionhedelmä, mango ja veriappelsiini
  • Vesimeloni, mansikka ja minttu
  • Sitruuna, appelsiini ja inkivääri
  • Mustikka, omena ja mustaherukka

Latest news