Keliakiaviikko: FRIA BRÖD – hyvä gluteeniton elämä

Keliakiaviikkoa vietetään Suomessa 31.8.-6.9.2020.

Fria Bröd on perheomisteinen gluteeniton leipomo, joka aloitti toimintansa vuonna 1996. Friasta on tullut Pohjoismaiden johtava pakastettujen gluteenittomien tuotteiden leipomo. Fria tarjoaa laajan valikoiman gluteenittomia tuotteita leivästä, pullista ja kakuista valmiisiin ruokiin. Löydät Frian tuotteet gluteenittomasta pakastinaltaasta.

Jos sinulla tai läheiselläsi on keliakia, on erittäin tärkeää saada kaikki tarvittava tieto oireista ruokavalioon. Frian osaamisella on siinä keskeinen rooli. Se toimii tiedonlevittäjänä ja tarjoaa parhaan mahdollisen perustan hyvälle, gluteenittomalle elämälle.

Rooli keliakia-asiantuntijana on Frialle tärkeää. Yhtenä Frian tavoitteena on levittää tietoa ja lisätä tietoisuutta keliakiasta ja gluteeniherkkyydestä sekä kuluttajien, lääkäreiden että ravitsemusterapeuttien keskuudessa. Siksi Frialla on oma keliakia-asiantuntija, joka pyrkii levittämään tietoa keliakiasta ja gluteenittomasta ruokavaliosta. Keliakia-asiantuntijalla on tiedon jakamisen ja muiden inspiroinnin lisäksi keskeinen rooli uusien ja herkullisten gluteenittomien tuotteiden tuotekehityksessä. Voit ottaa yhteyttä Frian keliakia-asiantuntijaan milloin tahansa, jos sinulla on kysyttävää tai jos haluat neuvoja keliakiasta ja gluteenittoman ruokavalion noudattamisesta. Yhteystiedot löytyvät Frian verkkosivuilta.

Latest news