Conaxess Trade vahvistaa markkina-asemaansa Suomessa ostamalla Piresman

Helsinki 30.4.2024 - Conaxess Trade Group, merkittävä päivittäistavaramarkkinoilla (FMCG) toimiva jakelija, ostaa Oy Piresma Ab:n. Piresma on suomalainen jakelija, joka toimii päivittäistavarakaupassa ja sen lisäksi toimittaa leikki- ja urheilukenttävälineitä erityisesti julkiselle sektorille. Piresma, jonka pääkonttori sijaitsee Espoossa, on toiminut markkinalla jo vuodesta 1985 lähtien. Kaupan taloudellisia ehtoja ei ole julkistettu.

Tämä strateginen yrityskauppa vahvistaa edelleen Conaxess Traden markkinaosaamista ja asemaa sekä mahdollisuuksia tarjota entistä parempia palveluita kumppaneilleen. Tämän lisäksi kaupan myötä toiminta laajenee uuteen kategoriaan, leikki-ja urheilukenttävälineisiin. Tässä kategoriassa nähdään merkittävää kasvupotentiaalia koko Conaxess Groupin toiminta-alueella.

“Piresma on erinomainen lisäys Suomen liiketoimintaamme ja vahvistaa erityisesti käyttötavarapuolen portfoliotamme sekä osaamistamme. Vahvemman markkina-aseman myötä voimme palvella niin päämiehiämme kuin asiakkaitamme vielä paremmin. Odotamme kovasti liiketoiminnan edelleen kehittämista ja kasvattamista yhdessä Piresman kanssa,” sanoo Jens Gjedrem, Conaxess Groupin pohjoismaiden toimitusjohtaja.

“Olemme innoissamme tästä mahdollisuudesta ja odotamme kovasti tulevaa, voimakkaasti kasvuun panostavaa yhteistyötä Conaxess Traden kanssa,” Hannaleena Arjama sekä Petri Arjama Piresmalta toteavat. “Piresmalla on vahva tausta ja perinteet, ja nyt on sopiva hetki jatkaa yrityksen liiketoiminnan kasvattamista ja kehittämistä yhdessä Conaxess Traden kanssa.”

Yrityskauppa on saatettu päätökseen 30.4.2024.

 

 

Latest news