Conaxess Trade Finland yhteistyöhön Bonne Juomien kanssa

Olemme ylpeitä voidessamme ilmoittaa aloittaneemme VK-yhteistyön kotimaisen mehutalon, Bonne Juomien kanssa.

Bonne Juomat Oy on kotimainen maistuvien, luonnonmukaisten ja terveellisten hedelmä-, marja- ja vihannesmehujen, smoothieiden ja pyreiden valmistaja. Yritys perustettiin Lohjalla 1998 ja sen juuret ovat ammattikeittiöpuolen mehutuotteissa. Tänä päivänä yrityksellä on vahva jalanjälki paitsi kotimaisessa vk- että horeca-kanavassa, myös vientimarkkinoilla.

”Olemme erittäin ylpeitä yhteistyöstä Bonnen kanssa. Bonnen tuotteet ovat paitsi kotimaassa valmistettuja, luonnonmukaisia ja terveellisiä, myös moderneja ja trendikkäitä. Arvostamme Bonnen ainutlaatuista tuoteportfoliota sekä heidän jatkuvaa vahvaa panostustaan tuotekehitykseen.”

– Riku Lahdensuo, Conaxess Trade Finlandin toimitusjohtaja.

 

”Conaxess Trade Finlandin kanssa tulemme tekemään merkittäviä harppauksia kasvu-urallamme. Conaxess Trade Finlandin tapa toimia, kapasiteetti ja kasvunälkä tukevat täydellisesti strategiaamme.”

– Matti Väänänen, Bonne Juomat Oy:n toimitusjohtaja.

 

Bonnen vk-tuoteperhe koostuu lähes 50 tuoterivistä – esimerkkeinä ikoninen Bonne mustikkamehu, mangosose, Moomin 100% hedelmä/marjasmoothiet lapsille sekä viimeisin tuotelanseeraus, uniikki vihannes/juuressose -tuoteperhe. Bonne Juomien ja Conaxess Trade Finlandin yhteistyösopimus kattaa sekä avainasiakas- että kenttämyyntipalvelut vk-kanavan osalta.

Latest news