Nimitysuutinen: Food Service Finland -tiimin johtoon uusi Commercial Manager

Minna Itämeri on aloittanut Commercial Manager FS -tehtävässä 18.11.2019.

Voimme ylpeänä julkistaa uuden nimityksen Food Service -tiimissämme. Minna Itämeri on aloittanut yrityksessämme 18.11.2019 vastuualueenaan Food Service -brändien myynti ja kaupallisen menestyksen varmistaminen. Hän toimii myös FS-tiimin esimiehenä.

 

Minna Itämeri on aiemmin työskennellyt ostajana Keskossa tuoretuotteiden ja pakasteiden parissa, minkä jälkeen useita vuosia FS Key Account Manager -tehtävässä Dava Foodsilla, ja viimeisimpänä FS Sales Managerina Lantmännen Cerealialla. Hänellä on yli 12 vuoden vankka kokemus myynnistä Suomen Food Service -sektorilla. Toivotamme Minnan lämpimästi tervetulleeksi joukkoomme, ja toivotamme hänelle menestystä uudessa tehtävässään!

 

“Olen innoissani päästessäni toteuttamaan kasvua maailmanluokan brändeille ja luomaan innovatiivisia ratkaisuja asiakkaidemme tarpeisiin. Meillä on upea tiimi – osaavia ammattilaisia joka tehtävässä! Tämä tiimi on todellinen vahvuus! Upeiden brändien ja asiakkaiden kanssa maailma on mahdollisuuksia täynnä. Tunnen olevani brändilähettiläs suomalaisille Food Service -asiakkaille.”

Minna Itämeri

Latest news