Brand of the Month: Bonne

Bonne Juomat Oy on Lohjalla toimiva aitojen, maukkaiden ja terveellisten hedelmä- ja marjatuotteiden valmistaja.

Yrityksen toiminta alkoi vuonna 1998 ammattikeittiöistä ja myöhemmin mukaan tulivat kuluttajille suunnatut tuotteet. Nykyinen tuotevalikoima sisältää PET-pullotetut ja Tetra-kartonkipakatut lähdevedet, täysmehuja, mehujuomia, nektareita, makeuttamattomia ja sokeroituja mehutiivisteitä, hedelmä-, marja- ja juuressoseita sekä kotikaljatuotteita. Syksyn 2020 uutuuksina markkinoille tuotiin herkulliset 200-250 ml välipalajuomat niin lapsille kuin aikuisillekin. Lisäksi Bonne Juomat tarjoaa Bag in Box -foodservice tuotteet.

Tärkeää osaa tuotteiden valmistuksessa näyttelee lähdevesi, joka saadaan omasta Lähteenlohkon lähteestä. Lähdevesi on raikasta, käsittelemätöntä ja luonnollista lähdevettä, joka on suodattunut harjun paksujen, puhtaiden hiekka- ja moreenikerrosten läpi. Lisäksi se sijaitsee luonnonkauniissa ympäristössä Lohjanharjulla kivenheiton päässä itse tehtaasta. Bonne-tuotteet eivät sisällä mitään keinotekoista, vaan ainoastaan luonnon omia raaka-aineita. Siksi niiden maku on aito ja niitä voi nauttia hyvällä omallatunnolla. Bonne soseet ja täysmehut eivät sisällä edes lisättyä sokeria.

Bonne Juomien periaatteena on valmistaa tuotteita, jotka maistuvat hyviltä ja tekevät hyvää. Bonnen tämän hetken suosituimmat tuotteet ovat mustikkamehu ja mangosose.

Bonne Juomien ja Conaxess Trade Finlandin yhteistyö alkoi syksyllä 2019 ja myynninkehitys on ollut erittäin positiivista markkinatilanne huomioiden.  Yhteistyö on mahdollistanut entistä aktiivisempaa asiakasrajapintatyöskentelyä ja kokonaisvaltaista ajattelua raaka-ainehankinnoista tuotantoon, kaupan portaalle ja viime kädessä kuluttajalle.